Σχετικά με τον Ra Uru Hu

ra-uru-hu

Ο Ra Uru Hu είναι ο ιδρυτής και ο αγγελιοφόρος του Συστήματος του Ανθρώπινου Σχεδίου.
Γεννήθηκε σαν Alan (Robert) Krakower στο Montreal του Canada στις 9 Απριλίου του 1948.
Εξαφανίστηκε το 1983 και ξανά-εμφανίστηκε σαν Ra Uru Hu στο νησί της Ibiza, ένα μικρό νησί στην Μεσόγειο θάλασσα, τον Ιανουάριο του 1987.
Ήταν τότε που ξεκίνησε η διαδικασία της μυστικιστικής ανακατασκευής του που κορυφώθηκε με την αναμέτρηση του με την "Φωνή", μια νοημοσύνη που ήταν πολύ ανώτερη από οτιδήποτε είχε εμπειριωθεί ποτέ στην ζωή του.
Αυτή η αναμέτρηση κράτησε για οκτώ ημέρες και νύχτες από τις 3 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου του 1987.
Ο Ra αφιέρωσε τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής του εκπαιδεύοντας τους ανθρώπους σχετικά με το πώς να ζουν σαν ο εαυτό τους, διδάσκοντας τους πώς να έχουν μια υγιή ζωή, να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις και να έχουν επίγνωση.
Ο Ra Uru Hu έφυγε από την ζωή στις 12 Μαρτίου του 2011. Η Jovian Archive είναι το επίσημο αρχείο της δουλειάς του.

10

Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου σύμφωνα με τον Ra

Το Σχέδιο είναι ένα νέο σύστημα αυτογνωσίας που διαφέρει βασικά από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στον κόσμο σήμερα.
Δεν βασίζεται πάνω σε δοξασίες ή σε πίστη αλλά είναι ένα λογικό, εμπειρικό σύστημα που σου προσφέρει την ευκαιρία να πειραματιστείς με την μηχανική του και να ανακαλύψεις μόνος σου εάν λειτουργεί για σένα.
Σου δείχνει έναν συγκεκριμένο χάρτη της φύσης σου και σου παρέχει απλά εργαλεία για να είσαι ο εαυτός σου και να εξαλείψεις την αντίσταση από την ζωή σου. Το Σχέδιο σου προσφέρει την δυνατότητα να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις να κατανοείς και να αποδεχτείς την ίδια σου την φύση.

Τι είναι ο Rave Χάρτης;

Το Σχέδιο χρησιμοποιεί τα δεδομένα της γέννησης σου για να υπολογιστεί ο χάρτης του Σχεδίου σου, η το Σωματογράφημα, που καθορίζει τον Τύπο και τον Καθορισμό σου, τα βασικά στοιχεία του συστήματος.
Ο χάρτης σου παρέχει την απλή μηχανική της Στρατηγικής και της Εξουσίας που απορρέουν από τον μοναδικό σου σχεδιασμό για να πειραματιστείς, για να μπορέσεις να ζήσεις και να ανακαλύψεις την ατομική και διαφοροποιημένη σου φύση.
Κατανοώντας απλά την επιφανειακή μηχανική, θα έχεις την γείωση σε αυτή την ζωή η οποία θα κάνει αμέσως την διαφορά στην διαδικασία σου.
Η ειρωνεία του να είμαστε άνθρωποι είναι ότι πιανόμαστε στην επιφανειακή κατανόηση και αποδοχή της φύσης μας και του κόσμου γύρω μας. Δεν έχει σημασία το πόσο έξυπνοι είμαστε, υπάρχει μια τεράστια ελλοχεύουσα άγνοια για το πώς τα σώματα μας λειτουργούν.

Γίνε ο Επιβάτης

Είμαστε επιβάτες σε αυτά τα σώματα. Είμαστε επιβάτες που εμπειριώνονται την ζωή.
Ο Βούδας δίδαξε ότι το σώμα δεν είναι δικό μας. Δεν είναι, κι όμως εξαρτόμαστε τελείως από αυτό.
Το να μάθεις πώς να λειτουργείς σε ευθυγράμμιση με την φύση σου φέρνει άμεσα οφέλη, αυτή είναι η στιγμή που θα πάρεις αυτό που είναι σωστό για σένα, μαζί με τις σωστές σχέσεις, καριέρα, περιβάλλον, κ.τ.λ..
Λειτουργώντας, πειραματιζόμενος με την λογική του, μπορεί να ανακαλύψεις την εκπληκτική εμπειρία του να βρεις και τελικά να ζήσεις τον σκοπό σου και να δεις τις ομορφιές που η ζωή κρατάει για σένα.
Σε προσκαλούμε να δεις τι μπορεί να αποκαλύψει ο χάρτης σου για σένα.