Αναγνώσεις Online

Το Σχέδιο είναι κυριολεκτικά η επιστήμη της αυτο-ανακάλυψης. Απο την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας θα αποκτήσετε μια τελείως διαφορετική προοπτική για την μοναδική σας φύση: την υγεία, την ψυχολογία τις ευπάθειες και τους περιορισμούς όπως επίσης και τα ταλέντα σας και τα χαρίσματα σας. Είναι η πρακτική εφαρμογή όμως που είναι το Δυνατό Σημείο του Σχεδίου. Αυτή είναι και η διαφορά του απ' οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκεί έξω. Ότι στην πρακτική του εφαρμογή υπάρχει η δυνατότητα όχι μονο για την καλυτέρευση της ζωής, αλλά και για την εκπλήρωση της.

Όσο σημαντικό είναι το να καταλάβει κάποιος την φύση του μέσω της ποροσωπικής του ανάλυσης, άλλο τόσο είναι το να καταννοήσει με προσοχή και λεπτομέρεια το τι Δεν είναι. Γιατί μόνο με αυτή την καταννόηση μπορεί να αρχίσει κάποιος το ταξίδι του από-προσδιορισμού του, το ταξίδι του να βγάλει απο επάνω του δηλαδή ότι δεν είναι πραγματικά δικό του και να αρχίζει να εκπέμεπει την πραγματική του συχνότητα στην ζωή.

Μετά την Γενέθλια Ανάλυση, που είναι και η απαραίτητη προυπόθεση για να ξεκινήσει κάποιος το προσωπικό του ταξίδι στο Σχέδιο, υπάρχουν πολλές άλλες αναλύσεις σημπληρωματικές - όπως η ετήσια επιστροφή, οι μακροχρόνιες επιστροφές, οι σχέσεις, η οικογενειακή ανάλυση, η επαγγελματική κ.ά.