Ήχου Mp3

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μια σειρά απο διάφορα ακουστικά αρχεία μαθημάτων σε μορφή MP3 που είναι ότι πιό εύκολο για γρήγορη αποστολή.

Θα φιλοξενηθούν μεταφράσεις διαφόρων μαθημάτων απο τον ιδρυτή του Συστήματος Ra Uru Hu που είναι η πηγή, αλλά και απο πολλούς άλλους αξιόλογους Επαγγελματίες του Ανθρώπινου Σχεδιασμού κατά τα τελευταία χρόνια.

Βασικα για Αρχαρίους

Basics For Beginners

Εαν είστε καινούργιος στο Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδισμού τότε αυτή η διάλεξη είναι ιδανική για να ξεκινήσετετ το ταξίδι σας. Ακολουθήστε τον Ra για ενα ταξίδι στην γενική γνώση της μηχανικής του Σωματογραφήματος.

 

Μετασχηματισμός και Τροφή

Transformation And Food

Ο κάθε ένας απο μάς έχει εναν μοναδικό τρόπο στην επεξεργασία της τροφής του. Ευθυγραμίζοντας τον εαυτό σου με αυτό που είναι σωστό για σένα σύμφωνα με τον σχεδιασμό σου θα ξεκινήσεις μια διαδικασία απίστευτης μεταμόρφωσης. Σε αυτή την διάλεξη θα μάθετε πως να αναγνωρίζετε την Διατροφική Συνταγή κάθε χάρτη, αλλά και θα αποκήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για το πως να εξηγήσετε αυτά τα στοιχεία. 

Στα πρώτα 20 λεπτά ο Ρα μιλάει για το θέμα εξερευνώντας τις διάφορες δυνατότητες και τους τύπους των συνταγών. Στην συνέχεια αναγνωρίζει αυτά τα στοιχεία στους χάρτες των μαθητών που συμμετέχουν. Εαν ενδιαφέρεστε για το PHS και την υγεία τότε αυτή η διάλεξη είναι μια τέλεια εκπαιδευτική εμπειρία.

 

Σημείωση: Απολογούμαστε για κάποια προβλήματα στην ποιότητα του ήχου, που έχει κάποπια σπασίματα όπως επίσης και για την χαμηλή ποιότητα κάποιων χαρτών.

Οδηγός Για τους Γονείς

A Human Design Guide To Parenting

Μια πολύ όμορφη ενημερωτική διάλεξη στην οποία ο Ρά εξηγεί σε λεπτομέρεια πως να μεγαλώσεις τα παιδιά με έναν σωστό τρόπο για αυτά. Ένας οδηγός για να δείς το τι χρειάζονται τα παιδιά σου στην ζωή σύμφωνα με τον μοναδικό τους σχεδιασμό. Ο Ρα μιλάει με λεπτομέρειες για κάθε Τύπο και γραμμή,και εξηγεί το πώς μπορεί να ωφεληθεί το κάθε παιδί.

Ζούμε σε εναν ομογενοποιημένο κόσμο όπου όλοι είναι εθισμένοι στο  να είναι νορμάλ, να είναι ομογενοποιημένοι. Μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας ενα δώρο που θα το ωφελήσει για το υπόλοιπο της ζωής του. Το δώσρο του να ζήσουν την μοναδικότητα τους και να αναπτυχθούν διανοητικά και σωματικά με εναν σωστό τρόπο.

Κάντε στο παιδί σας αυτό το δώρο της γνώσης. Εσείς, οι γονείς, έχετε την δυνατότητα να βοηθήσετε το παιδί σας να ζήσει μια υγιεινή ζωή.

Διάλεξη 2 ωρών (ελληνικά) - 1.20 (Αγγλικά) απο την σειρά του Καναλιού 88.